Merken

Onze merken

ultima

Ultima

Ultima creërt ultieme slaapsystemen met als doel uw welzijn te bevorderen. Deze visie is in alle Ultima producten terug te vinden tot in het kleinste detail.
Alle ideën en nieuwe ontwikkelingen worden aan deze visie getoetst. In de loop der jaren heeft Ultima met vele innovaties zijn slaapsystemen geperfectioneerd, zodat zij iedereen een slaaptechnisch passend systeem kunnen bieden. Ultima het bed dat bij u past !

Miami Aw uitrijdbaar LR

Vroomshoop

Vroomshoop meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux.
Al meer dan 60 jaar maken zij slaapkamermeubelen van hoge kwaliteit, altijd aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stijl en eisen vanuit de markt.
Eén element blijft echter altijd hetzelfde; de solide kwaliteit van de slaapkamers!

silvana-logo

Silvana

Alle silvana producten worden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Er worden geen chemische middelen toegepast in de vervaardiging van hoofdkussens en dekbedden. Bij de vervaardiging van Silvana producten worden enkel hoogwaardige en natuurlijke materialen gebruikt. Hierdoor hebben Silvana kussens en dekbedden een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie.

CD261-3842

Auping

Auping nights, better days…
De vakmensen van Koninklijke Auping staat garant voor jouw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring ben je verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau. Goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid zijn eigenschappen die Auping kenmerken.
Daarnaast worden alle Auping producten op duurzame wijze gemaakt, veilig voor mens en milieu.

mercato 4

Nolte

De naam Nolte staat voor kwaliteit en duurzaamheid, alle Nolte producten worden met uiterste zorg en verantwoordelijkheidsgevoel voor mens en milieu geproduceerd.
Dit komt tot uiting in de details, de hoogwaardige afwerking en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. De uitgebreide collectie linnenkasten, commodes en nachtkastjes van Nolte biedt voor elk opbergprobleem een oplossing.

tempur

Tempur

Tempur matrassen passen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht perfekt aan aan de contouren van uw lichaam en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden voorkomen.
Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele slaaphouding.

pullman

Pullman

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basisvoor de unieke veer in veerconstructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt.
Tot de dag van vandaag staan pullman boxsprings en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket Interieur geeft een individuele ondersteuning op maat.
De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u lang van uw nachtrust kunt genieten, Pullman geeft 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.

essenza

Essenza

Met ESSENZA bedtextiel maak je van je huis een thuis, de perfecte plek om even bij te komen na een lange dag.
De ontwerpen zijn uniek en expressief en helpen jou om je persoonlijke stijl in huis te laten zien.

Slaaptips om lekkerder te slapen

Breng structuur aan in je dag.
Zorg voor regelmaat en routine, neem zoveel mogelijk een vaste tijd om op te staan en een vaste tijd om naar bed te gaan.

Beweeg elke dag.
Bewegen is gezond, het brengt het lichaam in conditie en zorgt voor een verbeterde stofwisseling.

Dit heeft een directe invloed op het slaapgedrag. Vermijd echter grote inspanning voor het slapen gaan.

Probeer overdag niet te slapen.
Het verstoord uw slaap- en waakritme.

Drink of eet niet uitgebreid voor het naar bed gaan.
Vermijd alcohol, kruidig voedsel en cafëinehoudende dranken.

Zorg dat de slaapkamer voldoende donker is.
Gebruik rolluiken, zonwering of verduisterende gordijnen voor je slaapkamerraam.

Licht heeft veel invloed op ons slaap- en waakritme. U slaapt sneller in en langer door in een donkere omgeving.

Slaap in een rustige, goed geventileerde en niet te warme kamer.
Een koele temperatuur is het beste om goed te slapen. 15 a 16 graden is een ideale slaapkamertemperatuur.

Gebruik de slaapkamer alleen om te slapen.
Beperk het gebruik van televisie voor het slapen gaan. Het felle licht van de tv heeft directe invloed op ons slaap- en waakritme. Net als telefoons, tablets en laptops.